✓​ Tilfredsgaranti

✓​ Kvalitetsbevidst el-installatør

✓​ Akut udrykning

Kontaktinformation

Rosendal el ApS

Englandsvej 401

2770 Kastrup

Telefon: 32 84 90 06

Mail: firma@rosendal-el.dk

​Porttelefon af alle typer opsættes

Hos Rosendal El opsætter og reparerer vi alle typer af dør- og porttelefoner i København og Amager. Vi kan levere mange forskellige porttelefon-anlæg.

Herunder kan du se, hvilke typer af porttelefon, anlæg og systemer vi tilbyder.

Comelit porttelefon

Vi har opsat Comelit porttelefoner i mere end 30 år og har været tilfredse med anlæggene. Comelit dørtelefonanlæg er rimelige i pris og meget driftsikre.

Voco/Bpt anlæg

Vi reparerer og opsætter ligeledes porttelefoner fra Voco/Bpt. Disse er ligeledes driftsikre og rimelige i pris, de kan også levere messing navneplader, så anlæg fremtræder fint afsluttet.

​Scantron Porttelefon

Der leveres busanlæg med porttelefon af typen Lux eller Stillux og frembyggede dørstationer på kun 2 cm. Vi kan derudover levere Epoke dørstationer efter mål.

Disse anlæg bliver opsat mange steder som udskiftning af gamle anlæg, da disse bussystemer kun benytter 2 ledere.

​Videx system

Bussystemer fra serie 3000 med porttelefon type 3171 og modulopbyggede dørstationer. Anlæggene kan også leveres som video-anlæg.

Navneplader til porttelefon af enhver slags

Vi kan levere navneplader i alle størrelser og i messing, kobber eller rustfri eventuelt med LED belysning. Denne porttelefon bruges til udskiftning eller til nye anlæg.

Kontakt os endelig for at høre meget mere om en ny porttelefon. Du kan skrive til os via nedenstående kontaktformular, via mail: firma@rosendal-el.dk eller ringe til os på telefon: 32 84 90 06

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Rosendal El ApS

Englandsvej 401
2770 Kastrup

Kontaktinformation​

CVR: 56159916

Telefon: 32 84 90 06

Mail: firma@rosendal-el.dk